Garantie op de verlichting van Dartbordverlichting.nl

 

Hoe lang hebben wij garantie?

 

Dartbordverlichting.nl staat voor kwaliteit. De kwaliteit van onze producten willen we graag onderstrepen met onze garantie.Op deze manier hopen we u het vertrouwen dat wij hebben in onze producten duidelijk te maken. Op het frame van de dartbordverlichting geven wij u levenslange garantie.

Voor alle nieuw verkochte artikelen geldt standaard een tweejarige fabrieksgarantie, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

 

Wat is uitgesloten van garantie?

 

Gebruikte of tweedehands producten en partijgoederen zijn altijd uitgesloten van garantie.
Inkomstendervingen, bedrijfsschades, etc. zijn altijd voor eigen rekening van de klant.
Ook beschadigingen inherent aan het gebruik of vervoer van een product (bijv. door het draaien van een spot) of normale slijtage bij gangbaar gebruik zijn uitgesloten van garantie. De lichtbron / lamp zelf en de Poedercoating zijn eveneens uitgesloten van garantie.

Zie algemene voorwaarden

Hoe dient u een garantieaanvraag, service-aanvraag, informatie-aanvraag of klacht over een gekocht goed bij Dartbordverlichting.nl in?
Hieronder kunt u het garantie-/klachtenformulier van Dartbordverlichting.nl downloaden. Dit is een word-bestand dat u volledig dient in te vullen.

Vergezeld van foto’s die de klacht of het gebrek duidelijk weergeven kunt u dit per email aan ons toe te sturen en wordt het in behandeling genomen. U ontvangt zo snel mogelijk bericht over de opvolging van uw klacht of garantieaanvraag.