Verzending & Bezorging

Levertermijn

Heeft u een product besteld die in Nederland of België moet worden geleverd? Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij leveren binnen 3-5 werk dagen. Bestellingen worden door Dartbordverlichting.nl zo spoedig mogelijk uitgeleverd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk met uw nieuwe aanwinst wilt gaan werken. Indien artikelen niet voorradig zijn, of wanneer de planning van de vervoerder het niet anders mogelijk maakt, behouden wij ons het recht voor de wettelijke maximale levertermijn van 30 dagen te hanteren. Uiteraard stellen wij u in kennis indien de levertijd langer duurt dan verwacht. Als u dringend een product nodig hebt kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen over de (verwachte) levertijd, bij voorkeur door een e-mail te sturen naar info@dartbordverlichting.nl, maar bellen mag natuurlijk ook.

Hoe wordt de dartbordverlichting geleverd?

De meeste dartbordverlichting gaat met de pakketpost mee. U zult op het afleveradres aanwezig moeten zijn om het pakket in ontvangst te nemen, veelal zult u ook moeten tekenen voor ontvangst.

In het geval dat u meerdere verlichtingen heeft besteld met montage, zal Dartbordverlichting.nl deze verlichting zelf meebrengen naar uw locatie.

Waar wordt de Dartbordverlichting geleverd?

De verlichting zal bij de deur worden afgeleverd. Het is niet mogelijk voor onze transporteurs de verlichting uit te pakken en/of te monteren.

Kan ik een tijdstip voor bezorgen afspreken?

Dit is mogelijk, echter wel tegen de  meerprijs die de vervoerder hier voor berekend.

In het geval dat Dartbordverlichting.nl de verlichting zelf komt monteren zal er altijd in goed overleg met de klant een geschikt tijdstip worden uitgekozen, zonder meerprijs.

Kan ik mijn bestelling ook komen afhalen?

Afhankelijk van het bestelde artikel is dat mogelijk, echter raden wij dit af en uitsluitend op afspraak.  Informeer naar de mogelijkheid om de goederen bij Dartbordverlichting.nl af te halen. Stuur ons hiervoor een email.

Levert Dartbordverlichting.nl ook in het buitenland?

Ja, Dartbordverlichting.nl levert ook in het buitenland. Er zullen echter wel hogere verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij pakketjes of pallets duurt de levering normaliter slechts enkele dagen. Afhankelijk van de vervoerder of de voorraadsituatie kan het echter voorkomen dat het langer duurt. In dit geval krijgt u hiervan natuurlijk bericht. Als u dringend een product nodig hebt kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen over de (verwachte) levertijd kunt, bij voorkeur door een e-mail te sturen naar info@dartbordverlichting.nl, maar bellen mag natuurlijk ook.

Let wel: Afgegeven of vermelde levertijden, zowel mondelijk, schriftelijk of via de webshop zijn slechts ter indicatie. In de regel wordt de bestelling binnen de aangegeven levertermijn uitgeleverd. Wanneer de levering niet mogelijk is binnen 30 werkdagen krijgt u daarover bericht.

Kan ik ook producten bestellen onder rembours?

Ja, dit is mogelijk. Toch raden we dit af gezien de hoge kosten.